Επικοινωνία

Εκδόσεις ΣΙΟΥΡΤΗΣ

Υπεύθυνος εκδόσεων:
Σιούρτης Γιώργος
Address:
Έβρου 43, Χαλάνδρι, ΤΚ 152 34
Phone:
+30 210 68 47 817
E-mail:
klaketa@siourtis.gr, g.siourtis@gmail.com


Ημερολόγια Klaketa

Η Klaketa ειδικεύεται στον τομέα της έκδοσης φωτογραφικών και άλλων ημερολογίων.

Με εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης και επεξεργασίας φωτογραφιών και μια μεγάλη γκάμα από θεματικές ενότητες, η Klaketa έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στο αντικείμενό της, έχοντας δημιουργήσει ένα πιστό κοινό που εμπιστεύεται και αναζητά επώνυμα τα ημερολόγιά της!

Ασπρόμαυρες φωτογραφίες και μοναδικές ατάκες από τον Παλιό Ελληνικό Κινηματογράφο, βραβευμένες φωτογραφίες τοπίου, παλιές Διαφημίσεις, και Travel vintage Posters, είναι μερικά από τα ετήσια θέματα των ημερολογίων μας.

Η Klaketa συνεργάζεται πανελλαδικά με όλα τα βιβλιοπωλεία στα οποία μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε όλες τις εκδόσεις μας.

Δημιουργήστε το δικό σας ημερολόγιο

Η Klaketa αναλαμβάνει τον εξατομικευμένο σχεδιασμό και την έκδοση ετήσιων ημερολογίων ή άλλων διαφημιστικών εντύπων, για τους μικρούς και μεγάλους εταιρικούς πελάτες της, που μας επιλέγουν για να προβάλλουν και να ενισχύσουν την εταιρική τους ταυτότητα και την επιχειρηματική τους παρουσία και στόχευση.

Αναλαμβάνουμε επίσης την έκδοση ημερολογίων για οργανισμούς, συλλόγους, ΜΚΟ, καθώς και για μεμονωμένα φυσικά πρόσωπα -ιδιώτες και μη- που επιθυμούν να δουν τυπωμένες τις φωτογραφίες της επιλογής τους, σε ένα ποιοτικό ημερολόγιο ή λεύκωμα με την υπογραφή Klaketa.